Lime remover
Boot poetsen, Boot reinigen, Vaaraanslag verwijderen

Dé oplossing tegen kalkaanslag op de boot!

Heeft u ook het probleem dat de druppels na het varen hechten aan de lak van de boot of dat de motor van de boot zo grauw aanslaat? In dit blog leest u hoe met de juiste producten kalkaanslag op uw boot gemakkelijk kunt verwijderen.  

Kalk verwijderen: het probleem

Je ziet het elke keer als je de boot wast, al heb je nog zo’n goede shampoo: druppels van het kalkwater. Vooral met een donkere boot zijn deze watervlekken op de lak al snel goed zichtbaar. Al is de boot een tijd in het water geweest lijkt de lak wel met een grauwsluier van kalk bedekt te zijn. Deze kalkaanslag op de boot is vaak lastig weg te wassen.

Kalk verwijderen: de oplossing

Daarom heeft Yachtec de Lime Remover ontwikkeld. Kalkvlekken verdwijnen hiermee als sneeuw voor de zon. Wij hebben de Lime Remover op verschillende boten getest en keer op keer was het resultaat verbluffend. De Lime Remover verwijdert zelfs de beroemde “snor of baard” die je ziet op de voorkant van de boot. Ook voor kalkaanslag op badkamertegels of in de douche is de Lime Remover uitermate geschikt. Verdun het product hiervoor 1:1 met water

Bekijk de Lime Remover!
 23.58

Anti kalk bootreiniger

Ultieme kalkverwijderaar tegen kalk en witte druppels op de boot.
Bekijk de Rilsan borstel!
 47.80

Rilsan Hoek Borstel 25 cm

Zachte wasborstel voor wassen van bovenwaterschip of dek. Krast niet!

Het gebruik van de Lime Remover is eenvoudig. Wanneer je de boot eens in de zoveel tijd wast, raden wij u aan het product 1:1 te verdunnen. Wanneer u de boot regelmatig wast, is het beter om het 1:4 te verdunnen. Ons advies is om het product aan te brengen met een Rilsan Hoekborstel. Deze wasborstel heeft extra zachte haren, waardoor er geen krassen ontstaan tijdens het wassen van de boot.

Liever kijken dan lezen?

Liever een video bekijken dan een blog lezen? Bekijk hier hoe kalk verdwijnt als sneeuw voor de zon met de Yachtec Lime Remover!

 

Enkele enthousiaste reacties van klanten

Goedemorgen,het heeft even geduurd voordat ik goede foto’s kon maken van een schoonmaakactie met Lime Remover. Maar intussen is het gelukt. Zoals je ziet werkt het product perfect. – Roeivereniging RIC, Amsterdam

roeien

Goedemiddag, Ik heb een erg mooi resultaat met Yachtec Lime Remover De diepe glans in de groene lak is weer helemaal terug en de groene rand op de waterlijn verdween als sneeuw voor de zon. Bedankt voor de proefflacon en zal lime remover aanbevelen aan de mede booteigenarenMeer van onze producten bekijken?

Kies uit de 5 onderstaande categorieën voor al onze professionele reinigingsproducten voor uw boot. Levertijd van alle producten: Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis

Meer informatie?

Meer informatie over het reinigen en wassen van een polyester, gelcoat of metalen sloep, motorboot of jacht?

Doe de quiz

Weten welk product het best aansluit bij uw probleem? Na 5 korte vragen, weet u het!

Start de quiz

Over ons

De  blogs zijn geschreven door Marcel van Straalen, bootliefhebber en site eigenaar van NuWatersport.nl

Meer over ons

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *