gold set
Boot reinigen

Zelf uw boot schoonmaken en poetsen

Zelf uw boot schoonmaken en poetsen? Lees verder voor tips en de juiste onderhoudsproducten om snel en effectief resultaat te behalen. Voor het schoonmaken en poetsen van uw (polyester) boot zijn meerdere producten nodig. U vindt ze hier overzichtelijk op een rij. 

Bekijk de producten bij deze blog!

 56.49

Ship&Shine met kleidoek

Snelwas voor glans en bescherming met handige kleidoek
 19.59

Bootreiniger Meerdere Toepassingen

Krachtige universele bootreiniger tegen vuil, groene aanslag, zwarte strepen en zoutaanslag.
Bestel via deze link een pakket van 5 x 1 liter voor 15% korting!
 139.50

Boot schoonmaken en poetsen. Welk product voor welke toepassing?

Voordat de boot gepolijst kan worden, dient deze volledig gereinigd te zijn. Gedurende het vaarseizoen wordt de boot blootgesteld aan aardig wat vervuilingsinvloeden. Denk hierbij aan zure regen, bruin – gele aanslag of UV. Na het reinigen van de boot is het tijd om het polijsten voor te bereiden. Zoals eerder aangegeven is het belangrijk om u hier enigszins in te verdiepen. Voordat men begint aan het polijsten van de boot, is het belangrijke om vast te stellen wat de conditie van het polyester of metaaloppervlak is. De staat van het oppervlak bepaald wat voor boot polijstmiddel nodig is om de boot weer als nieuw te krijgen.

Verwijderen gele aanslag 

De Yachtec Acid Wash is een effectieve bootreiniger die de meest hardnekkige bruin / gele aanslag eenvoudig verwijdert. De vaaraanslag verwijderaar laat zich gemakkelijk aanbrengen met de meegeleverde hand vernevelaar. Gegarandeerd resultaat binnen enkele minuten!

Schoonmaken bovenwaterschip

De Yachtec Allround Cleaner is een geconcentreerde bootreiniger voor het verwijderen van groene alg, lek strepen, olie, vet, zoutaanslag en andere vervuiling van polyester, gelcoat of metaal ondergronden.

Verweerd polyester poetsen

De Yachtec Heavy Gloss Renovator is een sterk boot polijstmiddel voor het verwijderen van diepe krassen, verkleuring en oxidatie. Door de sterk polijstende werking is het mogelijk om sterk verweerd polyester weer in de originele staat terug te brengen.

Beschermen polyester boot na poetsen

De Yachtec UV15 Wax is zeer gemakkelijk aan te brengen wanneer het oppervlak voorbehandeld is met een boot polijstmiddel. De UV15 boot wax biedt een maximale bescherming tegen UV, zout water en andere invloeden. De UV15-Wax kan, bij goed onderhoud, een heel vaarseizoen bescherming bieden.

Regelmatig onderhouden

Door de boot regelmatig te wassen met de Splash bootshampoo wordt de waslaag onderhouden en heeft u langer plezier. Een betere waslaag is Ship&Shine. Dat is een dunne was en heel makkelijk in en uit te poetsen. De combinatie met een kleidoek is helemaal top ! De lak van de boot wordt direct zo glad als een aal en het glimt …… perfect.

Boot schoonmaken en poetsen voordeelpakket

Nuwatersport heeft speciaal voor het boot schoonmaken en poetsen een overzichtelijk pakket samengesteld. Het voordeelpakket bestaat uit 4 onderhoudsproducten en 2 microvezel uitpoetsdoeken.

Meer van onze producten bekijken?

Kies uit de 5 onderstaande categorieën voor al onze professionele reinigingsproducten voor uw boot. Levertijd van alle producten: Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *