Garantie en Retourneren

Heeft u een aankoop gedaan bij Nuwatersport en stemt deze niet naar tevredenheid? Of is het pakketje tijdens de verzending beschadigd? Hieronder vindt u verdere informatie over het retourneren van producten naar Nuwatersport.

Gekocht via de webshop Nuwatersport.nl

Heeft u een product gekocht in onze webshop? Dan kunt u het artikel retourneren en uw geld terugkrijgen.

U kunt binnen 14 dagen het product terugsturen of afleveren op het bezoekadres. Neem de orderbevestiging mee die u per e-mail heeft ontvangen: Dit is uw betaalbewijs.

Retourzending

Mocht een aankoop niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kun u de deze terugsturen. U kunt het retourpakket afgeven bij een PostNL (of andere vervoerder) postkantoor bij u in de buurt.

 • Retourtermijn 
  U kunt de bestelde artikelen binnen 2 weken, nadat de bestelling is ontvangen, naar het onderstaande retouradres sturen.
   
 • Retourkosten
  De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden vergoed, tenzij anders afgesproken met Nuwatersport.nl. 
   
 • Retourcondities
  Wanneer u niet tevreden bent over de producten, dan bieden wij u de mogelijkheid deze te retourneren. Houdt ten allen tijde rekening met de volgende bepalingen:
 1. Het retourneren dient binnen 2 weken na ontvangst te gebeuren;
 2. Het product dient compleet en in onberispelijke staat te zijn;
 3. Voor zover mogelijk, dient het retourneren in de originele verpakking plaats te vinden.

Stuur ons graag een e-mail om onduidelijkheden te vermijden: klantenservice@nuwatersport.nl

Retourinstructie

Adres

NuWatersport.nl

Antwoordnummer 10107

2700 VB Zoetermeer

Print de pakbon uit en geef hierop de reden van retour aan. Voeg dit document toe aan de retourzending.
Dit versneld het retourproces. Na ontvangst van de retourzending wordt het creditbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.
 

Schadeartikelen

In geval van schade door transport dient u altijd contact op te nemen met onze klantenservice. Uiteraard zorgen wij voor een passende oplossing.