Goedendag ,

Graag willen we ons even voorstellen. Wij zijn Marcel en Joanne, de sitebeheerders van Nuwatersport.nl.

Marcel:

In 1988 ben ik begonnen als dealer van Cartec: een bedrijf dat zich richt op de levering van professionele poets- en reinigingsproducten op de automarkt.

In 2015 kreeg ik een herseninfarct en moest ik mij verdiepen in hoe nu verder? Daarom heb ik in 2016 naast mijn werk het bedrijf Nuwatersport overgenomen.

De boot had altijd al mijn passie dus dit ging prima samen. Mijn taak is met name om vragen die u heeft omtrent het poetsen en wassen van uw boot zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook houd ik mij bezig met het toevoegen van content op de site en geef ik adviezen voor verbeteringen.

Joanne:

Na mijn master in management en marketing, besloot ik wat tijd te nemen om mijn vader te helpen met het opzetten van de nieuwe Nuwatersport website.

Inmiddels werk ik daarnaast nu meer dan 2,5 jaar als webanalist. Mijn ervaring in de wereld van online intelligence kan ik goed gebruiken bij het onderhouden en optimaliseren van Nuwatersport.nl.

Een middagje doorbrengen op het water in de zon; daar geniet ik enorm van! Maar voor diepgaande vragen rondom de toepassing van de verschillende reinigingsproducten voor uw boot, verwijs ik u al snel door naar mijn vader ;).