Silver pakket
Boot poetsen

Startpakket voor het polijsten en beschermen van polyester

Een startpakket maakt het keuzeproces een stuk eenvoudiger. Er zijn zoveel verschillende onderhoudsproducten verkrijgbaar voor het reinigen, wassen, polijsten en waxen van een boot. Daarom hebben wij voor het gemak een eenvoudig startpakket samengesteld.

Bekijk de producten bij deze blog!

 24.27

Ship&Shine

Snelwas voor een egale glans en bescherming van gepolijste lakken.
 37.11

Reflex Polish – Bootwax

Licht polijstende bootwax. Poets en bescherm in één handeling!
 51.79

Heavy Gloss Renovator

Sterk boot polijstmiddel voor diepe krassen. Herstelt de glans.

 

 

.Lees meer >

Het onderhouden van uw boot

Het klinkt vaak zo eenvoudig, maar het goed onderhouden van een boot is meer dan één keer in de paar maanden een natte spons tegen de romp aanhouden. Gedurende het vaarseizoen, wordt een boot aan heel veel (schadelijke) invloeden blootgesteld. Zon, water en zout is vaak een combinatie die voor sterke vervuiling kan zorgen. Op Nuwatersport.nl bieden wij verschillende oplossingen voor het reinigen en wassen van uw boot. Klik op Boot reinigen en wassen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Nadat de boot gereinigd is, is deze klaar voor inspectie. Zijn er plekken op de romp die extra gepolijst moeten worden of zelfs geschuurd? Wilt u meer weten of deze fase voor het polijsten? Klik dan op Boot schoonmaken en onderhouden.

Een basispakket voor polijsten en beschermen van wit of licht gekleurde oppervlakken

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een basispakket samengesteld van de perfecte combinatie van producten voor het polijsten en beschermen van een wit of licht gekleurde gelcoat-polyester boot. Voor de lichte ondergronden is het vaak voldoende dat er 1 polijstmiddel wordt gebruikt. Dit kan gelijk een grove zijn omdat de eventuele hologrammen niet zichtbaar zijn door de lichte kleur. Op donkere gelcoat-polyester boten, adviseren wij nog een tussenstap tussen de Heavy Gloss Renovator en de UV15 Wax. Namelijk de Medium Gloss Renovator. Dit product kent een soortgelijke verwerking als de Heavy, maar heeft een fijnere krijtgrofte waardoor de hologrammen (swirl marks) verwijderd worden.

Wat maakt de Heavy Gloss Renovator zo uniek?

De Heavy Gloss Renovator is een product die doet wat men ervan verwacht. Het terugbrengen van de glans… Dit klinkt natuurlijk veel te eenvoudig, en dat is het eigenlijk ook. De Heavy Gloss Renovator heeft een traject van meerdere jaren afgelegd om op het kwaliteitsniveau te komen van vandaag de dag. Vele honderden professionele gebruikers hebben inmiddels met dit product gewerkt en zijn overtuigd. De Heavy Gloss Renovator heeft verschillende, unieke eigenschappen.

 • Verwijderd diepe krassen (>1500)
 • Stoft niet
 • Behoeft geen water tijdens de verwerking
 • Kent een laag verbruik (1 ltr is goed voor 80m2)
 • Meerdere seizoenen houdbaar!
 • Met de hand en machinaal te verwerken

De UV15 als ultieme beschermlaag

Nadat het polijsten ervoor gezorgd heeft dat uw boot weer glimt als vanouds, is het zaak dat deze zo snel mogelijk in de wax wordt gezet. We willen namelijk niet dat de boot zijn glans verliest. Bescherming is hier dus noodzakelijk! Gelukkig voor u is de UV15 Wax een vloeibare hardwax. Deze is dus zeer eenvoudig aan te brengen met een speciale aanbrengspons en biedt daarbij een bescherming van meerdere maanden. Voldoende om uw boot gedurende het vaarseizoen te beschermen tegen de vervuilingsinvloeden.

Waarom de UV15 Wax en geen ander merk?

Een terechte vraag! Wij pretenderen natuurlijk, net als ieder ander, dat onze oplossingen de beste zijn. Toch is de UV15 Wax een bescherm wax die verschillende onderscheidende eigenschappen heeft, namelijk;

 • Wax is vloeibaar (2 componenten)
 • Hndmatig aan te brengen met een aanbrengspons
 • Langdurige bescherming tegen vervuiling
 • 1 ltr is meer dan genoeg om 60 m2 mee te beschermen
 • Langdurig houdbaar, mits goed bewaard

Kortom, voldoende onderscheidende eigenschappen om de UV15 Wax zelf eens uit te proberen!


Je las een blog van NuWatersport.nl

Deze blog is geschreven door Marcel van Straalen, bootliefhebber en site eigenaar van NuWatersport.nl. Leuk dat u op onze site bent!

Meer artikelen lezen zoals deze?

Benieuwd welk product geschikt is voor uw boot?

Beantwoord de vragen uit deze quiz en kom erachter!


Meer van onze producten bekijken?

Kies uit de 5 onderstaande categorieën voor al onze professionele reinigingsproducten voor uw boot. Levertijd van alle producten: Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *