Kalk verwijderen

Het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag kan veel tijd kosten. Door een speciale anti kalk bootreiniger te gebruiken, verwijdert u snel en gemakkelijk kalk van uw boot zonder de ondergrond te beschadigen. Probeer een van onze producten of vraag ons om advies! Lees meer ﹀

Producten voor verwijderen kalkaanslag


Meer over kalkaanslag

Voor het verwijderen van kalkaanslag dient een zuurhoudende reiniger gebruikt te worden. Dit maakt de kalk namelijk week, waardoor de aanslag met een hogedrukreiniger of zachte borstel eenvoudig verwijderd kan worden.

Kalk verwijderen van uw boot

Een voorbeeld van een zuurhoudende reiniger is de anti kalk bootreiniger van Yachtec. Deze kalkverwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kalkaanslag zonder de ondergrond aan te tasten. De reiniger maakt de kalk week en lost het op. Door met een zachte borstel het oppervlak te bewerken, weet u zeker dat er geen aanslag achterblijft. Deze kalkverwijderaar is ook perfect te gebruiken op het motorblok of andere plaatsen, zoals bij kalkaanslag aan de caravan of badkamer.

Deze foto ontvingen wij van één van onze klanten!

roeien

Boot kalkvrij houden

Of u de boot heel het seizoen in het water laat of na elke tocht op de trailer zet, helaas kan de kalk of gele aanslag zich snel weer hechten aan de boot. Onze tip: Was de boot regelmatig met een goede bootshampoo zoals de Yachtec Splash Shampoo en voeg een scheutje kalkverwijderaar (verdunning 1:4) toe. Zo zorgt u er voor dat de boot kalkvrij blijft en houdt u de romp glanzend schoon. Om het u nog makkelijker te maken, bieden wij u de producten aan in één handig en voordelig pakket, ínclusief een zachte wasborstel!

Bekijk dit pakket!

Liever kijken dan lezen?

Liever een video bekijken dan lezen? In deze video zie je het effect van de Lime Remover


Meer van onze producten bekijken?

Kies uit de 5 onderstaande categorieën voor al onze professionele reinigingsproducten voor uw boot. Levertijd van alle producten: Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis

Meer informatie?

Meer informatie over het reinigen en wassen van een polyester, gelcoat of metalen sloep, motorboot of jacht?

Doe de quiz

Weten welk product het best aansluit bij uw probleem? Na 5 korte vragen, weet u het!

Start de quiz

Over ons

De  blogs zijn geschreven door Marcel van Straalen, bootliefhebber en site eigenaar van NuWatersport.nl

Meer over ons