Webshop Keurmerk voor Nuwatersport.nl

Webshop Keurmerk voor nuwatersport.nl.jpg

Nuwatersport.nl draagt vanaf vandaag het Webshop Keurmerk. Door ons te conformeren aan de eisen die Webshop Keurmerk stelt, voldoen wij aan de Europese- en Nederlandse wet- en regelgeving voor webwinkels.

Het Webshop Keurmerk wordt gevoerd door webwinkels die aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk. Deze Stichting is een onafhankelijke brancheorganisatie voor producten en diensten aangeboden via webwinkels. De aangesloten webwinkels staan onder toezicht van de Stiching Webshop Keurmerk. Nuwatersport.nl is vanaf vandaag terug te vinden op de officiële website www.keurmerk.info en geoorloofd om het keurmerk te dragen!

Keurmerkentoets

Webshop Keurmerk scoort een 10!! voor betrouwbaarheid bij de keurmerkentoets.
De Raad van Accreditatie bekijkt hierbij of het keurmerk op een juiste manier de controle uitvoert van aangesloten webwinkels die het keurmerk logo voeren. Belangrijke punten waar de Raad van Accreditatie naar kijkt zijn:

  • Bepaalt de keurmerkeigenaar alleen wie het keurmerk op een product of dienst mag zetten;
  • Is het duidelijk wat het keurmerk inhoud;
  • Zijn de gestelde eisen voor het voeren van het keurmerk duidelijk;
  • Wordt er gecontroleerd op de naleving van de eisen die het keurmerk stelt;
  • En is alle informatie openbaar en toegankelijk met betrekking tot het keurmerk en de controle.

 

De Raad van Accreditatie voert de keurmerkentoets uit voor webwinkels. Het uiteindelijke verslag van het onderzoek resulteert in een rapportcijfer tussen de 1 en de 10. Webshop Keurmerk heeft hier de maximale score behaald!

Nuwatersport.nl heeft nu ook het Webshop Keurmerk!

Nuwatersport.nl is door de Stichting Webshop Keurmerk onderzocht en heeft de goedkeuring gekregen om het keurmerk te mogen voeren. Als consument heeft u hierdoor de garantie dat Nuwatersport.nl zich conformeert aan de gestelde eisen binnen het keurmerk en biedt u garantie voor veilig en betrouwbaar winkelen in onze webwinkel.

Nuwatersport.nl biedt u als watersportliefhebber informatie en producten die betrekking hebben op het reinigen, wassen, polijsten en beschermen van uw zeilboot, motorjacht of sloep. De getoonde producten op de website zijn van het Nederlandse merk Yachtec.

Yachtec BV is een Nederlandse producent en is gevestigd in Benthuizen. Yachtec BV is een dochteronderneming van Cartec BV die onderhoudsproducten voor voertuigen produceert en wereldwijd exporteert naar 40 landen. In Nederland is Cartec BV al 15 jaar marktleider in het professionele segment!

Wilt u uw boot wassen, poetsen of reinigen? Met de kwalitatieve boot onderhoudsproducten van Yachtec, het Webshop Keurmerk en de samenwerking met Yachtec BV, besteld u veilig en betrouwbaar via Nuwatersport.nl. Wij voorzien u van de gewenste boot reiniging- en onderhoudsproducten en indien desgewenst van advies.

Over Tjeerd