te-Water
Boot beschermen, Boot poetsen, Boot reinigen

Uw boot vaarklaar en als nieuw te water

Uw boot vaarklaar maken? Wanneer uw boot geheel uit het water is, dan biedt dit u de gelegenheid om deze goed te reinigen en te polijsten en te beschermen voor het nieuwe vaarseizoen.Het goed reinigen en beschermen van uw boot is nodig om deze optimaal te beschermen tegen de invloeden waaraan uw boot komt bloot te staan gedurende het nieuwe vaarseizoen.

Bekijk de producten bij deze blog!

 99.50

Schoonmaak pakket

Bevat bootshampoo, anti-kalk reiniger en wasborstel. Met gratis emmer!
 19.60

Bootreiniger Meerdere Toepassingen

Krachtige universele bootreiniger tegen vuil, groene aanslag, zwarte strepen en zoutaanslag.
Bestel via deze link een pakket van 5 x 1 liter voor 15% korting!
 47.80

Rilsan Hoek Borstel 25 cm

Zachte wasborstel voor wassen van bovenwaterschip of dek. Krast niet!
 19.25

Gele aanslag verwijderen van de romp

De meest bekende en hardnekkigste vervuiling is de gele aanslag. Deze bruingele waas is een terugkerende vervuiling die zich niet gemakkelijk laat verwijderen. De gele vaaraanslag wordt oa veroorzaakt door kalk in het oppervlaktewater en UV-licht.

Veel mensen die wij inmiddels gesproken hebben, hebben getracht deze vervuiling te verwijderen met huishoudelijke middelen. Vaak zonder succes. Inmiddels hebben veel booteigenaren zichzelf overtuigd van het gemak waarmee de gele aanslag verwijderd kan worden met de Yachtec Acid Wash. Lees hier de reacties van tevreden gebruikers.

Polyester of metalen ondergrond polijsten

Het deel boven de waterlijn heeft gedurende een vaarseizoen veel hinder van de verschillende invloeden van bijvoorbeeld zout water, UV-licht en zure regen. Hierdoor krijgt het een verweerde uitstraling.

Naast het feit dat het zichtbaar is, is de verwering ook voelbaar met de hand. Het oppervlak voelt ruw aan. Hierdoor wordt uw boot ook kwetsbaarder voor de aanhechting van vuil. Het is dus belangrijk dat uw boot te water gaat met een glad aanvoelende en glanzende romp.

Voor het op glans krijgen van het polyester of metalen schip, gebruikt u een polijstmiddel. Een poetsproduct waarmee de verwering als het ware wordt weggeschuurd. De Heavy Gloss Renovator is hier uitermate geschikt voor. Eenvoudig te verwerken.

Uw boot beschermen met een UV wax

Nadat de vervuiling boven de waterlijn is verwijderd en de romp en opbouw weer in nieuwstaat zijn gebracht door deze te polijsten, is het belangrijk dat u een beschermde wax aanbrengt. Hiermee wordt voorkomen dat uw geïnvesteerde schoonmaakuren niet voor niets zijn geweest. De UV15 Wax heeft zich inmiddels meerdere jaren bewezen als een wax die een langdurige bescherming biedt aan polyester, metaal en gelakte oppervlakken. Je kunt ook de lak blijvend onderhouden met Ship&Shine. Dat is een vloeibare snelwas uitermate geschikt de boot glanzend te houden op een makkelijke manier.

Meer van onze producten bekijken?

Kies uit de 5 onderstaande categorieën voor al onze professionele reinigingsproducten voor uw boot. Levertijd van alle producten: Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *