Reinigingspakket - Premium

Reinigingspakket - Premium

Dit product bestellen

Het Premium reinigingspakket geeft u.

 • Snel een effectief resultaat
 • Professionele kwaliteit
 • Eenvoudig en veilig in gebruik
 • Nederlands fabricaat

 • Dit pakket omvat:
  Yachtec Splash Shampoo (1ltr) ● Yachtec Acid Wash (1ltr) ● Yachtec Allround Cleaner (1ltr) ● Droogzeem (1x) ● Magic Foam spons (1x) ● Microvezel washandschoen (1x) ● Schuurspons (1x) ● Wasspons (1x)

  Totaal en bestellen

  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie
  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie

  Omschrijving

  Over het Reinigingspakket - Premium

  Het Premium Reinigingspakket bestaat uit de Yachtec Allround Cleaner, Splash Shampoo en de Acid Wash. Ook bevat het een wasspons, handschoen,magic foam, een krasvrije vliegenspons en een professionele zeem.

   

  Met het premium reinigingspakket ontvangt u in 1 pakket alle reinigngsproducten en accessoires die u nodig heeft om uw boot weer volledig te laten blinken. Laat u verrassen door het gemak waarmee de Yachtec onderhoudsproducten zich laten verwerken en het verbluffende eindresultaat.

   

  Over de producten in het pakket

  Yachtec Allround Cleaner

  De Allround Cleaner is een geconcentreerde bootreiniger die voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Het is zeer veilig te gebruiken op verschillende ondergronden zoals polyester, gelcoat of gelakte oppervlakken. De bootreiniger is geschikt voor alle oppervlakken (zowel polyester, gelcoat of gelakt metaal) en kan voor, tijdens of na het vaarseizoen gebruikt worden.  

   

  Yachtec Splash Shampoo

  De Yachtec Splash bootshampoo is een reinigende boot shampoo en is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van het bovenwaterschip. Geeft na het afspoelen een diepglanzend, waterafstotend resultaat. De bootshampoo is te gebruiken op polyester, gelcoat, gelakte oppervlakken of (teak)dek. De Splash bootshampoo is PH-neutraal waardoor deze de ondergrond niet aantast of schade aanbrengt aan teakdelen of kitnaden.

   

  Yachtec Acid Wash

  De Yachtec Acid Wash een bootreiniger voor verschillende oppervlakten, gericht op het verwijderen van vaaraanslag, vergeling van de boot en kalkaanslag op de romp van uw boot. Het is een sterk geconcentreerde zure bootreiniger, weermee zelfs de ergste gele aanslag gemakkelijk én veilig verwijderd kan worden. 

   

  Accessoires

  Naast de bovenstaande producten levern wij u in dit pakket de juiste accessoires om de producten mee aan te brengen. Zo kunt u de Allround Cleaner het beste aanbrengen met de Magic spons*. De schuurspons is uitermate geschikt in combinatie met de Acid Wash en laat geen krassen achter op polyester en andere gelakte (boot) oppervlakken. Voor het regelmatig onderhouden van de buitenkant van de boot en het aanbrengen van de Splash Shampoo bevelen wij u de microvezel washandschoen of wasspons aan. 

   

  Na het wassen van de boot kunt u de achtergebleven waterresten verwijderen met de meegeleverde droogzeem. Deze zeem laat geen strepen na, waardoor nadrogen niet nodig is. 

   

  *De Magic Spons is verpakt per 3 stuks.

   

  Eigenschappen

  Normale levertijd1 werkdag(en)
  Leverdatum22-03-2019

  ProductcodeY805-01

  ProductgroepBoot reiniging - Reinigingspakketten
  Boot onderhoudWassen
  Reinigen
  ToepassingsgebiedBovendek
  Romp
  Onderwaterschip
  Inhoud1 ltr