Polyester Poetspakket - Silver

Polyester Poetspakket - Silver

Polyester Poetspakket - Silver

Het Poetspakket Silver garandeert u;

 • Snel een effectief resultaat
 • Professionele kwaliteit
 • Eenvoudig en veilig in gebruik
 • Nederlands product

 • Dit pakket omvat:
  Yachtec Heavy Gloss Renovator (1ltr) ● Yachtec Reflex Polish (1ltr) ● Yachtec UV15-Wax (1ltr) ● UV-15 Wax applicatie spons (1x) ● Reflex Polish applicatiespons (1x) ● Gele microvezeldoek voor het verwijderen van polijstresten (2x) ● Roze microvezeldoek voor het uitpoetsen van bootwax (2x)

  Totaal en bestellen

  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie
  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie

  Omschrijving

  Over het Polyester Poets pakket - Silver

  In dit pakket ontvangt u een combinatie van de Yachtec Gloss Renovator Medium, de Reflex Polish en de UV15 Wax met de bijbehorende applicatiesponzen en uitpoetsdoeken. 

   

  Bent u op zoek naar de juiste producten voor het polijsten én beschermen van uw polyester boot? Dan bevelen wij u het Polyester Poetspakket - Zilver aan. De Heavy Gloss Renovator van Yachtec is zeer geschikt is voor het verwijderen van krassen en verkleuring op polyester. Na het polijsten gebruikt u de meegeleverde gele microvezeldoek voor het verwijderen van eventuele polijstresten. Laat uw boot vervolgens glanzen met de Yachtec Reflex Polish, die u aanbrengt met de zwarte Reflex Polish applicatiespons. Bescherm het resultaat tegen de stralen van de zon met de Yachtec UV15 Waxbescherming.

  Probeer deze samenstelling zelf en laat u overtuigen door het resultaat!

   

  Over de producten in dit pakket

  Yachtec Heavy Gloss Renovator

  De Yachtec Heavy Gloss Renovator is een sterk boot polijstmiddel dat met de polijstmachine of met de hand te verwerken is. Yachtec Heavy Gloss Renovator verwijdert diepe krassen, oxidatie, kalkaanslag een verkleuring op polyester en gelakte oppervlakken.

   

  Yachtec Reflex Polish

  De Yachtec Reflex Polish is een bootwax met een licht polijstende werking en geschikt voor polyester, gelcoat en gelakte oppervlakken. Een unieke samenstelling van een polijstmiddel en een wax in 1. De Reflex Polish is eenvoudig met de hand te verwerken. Breng de bootwax aan met de daarvoor bestemde zwarte applicatiespons. Nadat de Reflex Polish droog is, wordt deze met de gele microvezel uitpoetsdoek op hoogglans gebracht. 

   

  Yachtec UV15 Wax

  De Yachtec UV15 is een pure dunne was die een harde laag achter laat. De UV15 Wax laat een lange bescherming achter. De Yachtec UV15 Wax is zeer geschikt voor polyester, gelcoat en gelakte oppervlakken voor een lange houdbaarheid. Breng het product in rondraaiende bewegingen aan met behulp van de blauwe applicatiespons. Laat de wax ongeveer 30 minuten uitharden en breng het vervolgens op hoogglans met de roze microvezel uitpoetsdoek. 

   

  Accessoires

  De kwalitatieve microvezeldoeken zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van polijstresten en het uitpoetsen van de onderhoudsproducten. De schoonmaakdoeken hebben een hoog absorptievermogen en veroorzaken geen krassen. Bovendien zijn beide doeken wasbaar waardoor u nog langer plezier beleeft aan de microvezel doeken

   

  Eigenschappen

  Normale levertijd1 werkdag(en)
  Leverdatum23-02-2019

  ProductcodeY805-02

  Productgroepboot poetsen - Poetspakketten
  Boot onderhoudPolijsten
  Waxen
  ToepassingsgebiedBovendek
  Romp
  Soort vervuilingGele vaaraanslag
  Zwarte strepen
  Kalkaanslag