Polyester Poetspakket - Gold

Polyester Poetspakket - Gold

Polyester Poetspakket - Gold

Het Poetspakket Gold garandeert u;

 • Snel een effectief resultaat
 • Professionele kwaliteit
 • Eenvoudig en veilig in gebruik
 • Nederlands product

 • Dit pakket omvat:
  Yachtec Heavy Gloss Renovator (1ltr) ● Yachtec Gloss Renovator Medium (1ltr) ● Yachtec Reflex Polish (1ltr) ● Yachtec UV15-Wax (1ltr) ● UV-15 Wax applicatie spons (1x) ● Reflex Polish applicatiespons (1x) ● Gele microvezeldoek voor het verwijderen van polijstresten (4x) ● Roze microvezeldoek voor het uitpoetsen van bootwax (4x)

  Totaal en bestellen

  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie
  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie

  Omschrijving

  Over het Polyester Poets pakket - Gold

  Het echte "gold pakket" voor de liefhebber.Een complete set  met 4 producten inclusief microvezeldoeken en applicatiesponsen. Voor het polijsten van een doffe polyester boot gebruikt u de Heavy Gloss Renovator daarna het lichtere Gloss Renovator. Vervolgens brengt u het polyester op glans met de Reflex polish en als ultime wax laag brengt u tenslotte de Yachtec UV wax aan.

   

  Met dit pakket is uw boot weer in de perfecte staat na een heerlijk seizoen varen. Het is aanbevolen om uw boot ook tussen grondige poetsbeurten in te blijven poetsen met de Yachtec Reflex Polish. Zo brengt u verweerd polyester onmiddelijk weer terug in de oorspronkelijke glans. 

  Over de producten in dit pakket

  Yachtec Heavy Gloss Renovator

  De Yachtec Heavy Gloss Renovator is een sterk boot polijstmiddel dat zowel met de polijstmachine als met de hand is aan te brengen. Yachtec Heavy Gloss Renovator verwijdert diepe krassen, oxidatie, kalkaanslag een verkleuring op polyester en gelakte oppervlakken.

   

  Yachtec Medium Gloss Renovator

  De Medium Gloss Renovator kunt u gebruiken als een 'stap 2' in het polijsten van de boot. Het boot polijstmiddel verwijdert de laatste fijne krasjes en herstelt de glans op polyester, gelcoat en gelakte oppervlakken. Het boot polijstmiddel heeft een mild polijstende werking.

   

  Yachtec Reflex Polish

  De Yachtec Reflex Polish is een bootwax met een licht polijstende werking. Een unieke samenstelling van een polijstmiddel en een wax in 1. De Reflex Polish is eenvoudig met de hand te verwerken. Breng de Reflex polish aan met de daarvoor bestemde zwarte applicatiespons. Nadat de Reflex Polish droog is, wordt deze met de gele uitpoets microvezeldoek op hoogglans gebracht. De Reflex Polish is geschikt voor polyester, gelcoat en gelakte oppervlakken.

   

  Yachtec UV15 Wax

  De Yachtec UV15 is een pure dunne was die een harde laag achter laat. De UV15 Wax laat een lange bescherming achter. De Yachtec UV15 Wax is zeer geschikt voor polyester, gelcoat en gelakte oppervlakken voor een lange houdbaarheid.

  Breng de UV15 wax in verschillende beschermlagen aan met de meegeleverde blauwe applicatiespons. Laat de wax ongeveer 30 minuten uitharden, voordat u het oppervlak op hoogglans brengt met de roze microvezel uitpoetsdoek. 

   

  Accessoires

  De kwalitatieve microvezeldoeken zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van polijstresten en het uitpoetsen van de onderhoudsproducten. De schoonmaakdoeken hebben een hoog absorptievermogen en veroorzaken geen krassen. Bovendien zijn beide doeken wasbaar waardoor u nog langer plezier beleeft aan de microvezel doeken.

   

  Eigenschappen

  Normale levertijd1 werkdag(en)
  Leverdatum23-02-2019

  ProductcodeY910/1

  Productgroepboot poetsen - Poetspakketten
  Boot onderhoudPolijsten
  Waxen
  ToepassingsgebiedBovendek
  Romp
  Onderwaterschip
  Soort vervuilingGele vaaraanslag
  Verwering