Nieuw! Beursactie BootHolland 2023

Dit jaar nemen wij deel aan de beurs BootHolland 2023. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we daarom drie nieuwe actiepakketten samengesteld. Benieuwd om welke pakketten het gaat of wat erin zit? Bekijk de pakketten hieronder. Meer informatie over de pakketten ﹀
 

Actiepakketten beurs BootHolland 2023

 


Meer over deze pakketten

Speciaal voor de beurs hebben we drie pakketten samengesteld, bestaande uit de producten die door u in de afgelopen tijd het meest gekocht en geliefd werden. We hebben hierbij ook gelet op variatie. Zo bieden we een pakket voor het schoonmaken van de boot, het poetsen van de boot én een pakket om uw boot interieur te onderhouden. En dat alles tegen een scherpe prijs én met een gratis emmer ter waarde van €9,95!


Reinigen en Wassen pakket met gratis emmer

Dit pakket bevat alles wat nodig hebt voor het wassen en reinigen van uw boot. Zo bevat dit pakket de Yachtec Splash Shampoo : een geconcentreerde bootshampoo met een uniek waterafstotende werking, waardoor het water met het vuil gemakkelijk van de lak af glijdt. Hiernaast bevat dit pakket de Lime Remover. Dit is een anti kalk reiniger, waarmee je moeiteloos kalk verwijdert van plekken waar dit voorkomt. Breng de producten aan met de meegeleverde wasspons. Vergeet niet de boot na het wassen te drogen met de droogzeem om zo te voorkomen dat er kalkresten zichtbaar blijven.


Tip: Juist de combinatie van de Lime Remover en Splash Shampoo is sterk. Door de Lime Remover 1:4 te verdunnen met de Splash Shampoo, zorgt u voor een kalkvrije, glimmende boot!


Polyester Poetspakket Silver met gratis emmer

Het tweede pakket wat wij bieden bevat alles om uw boot professioneel te poetsen. Het bevat de Heavy Gloss Renovator: een polijstmiddel om diepe krassen te verwijderen en zelfs de meest doffe boot weer te laten glanzen. Na het poetsen gebruikt u de Reflex Polish: een bootwax met licht polijstende werking waarmee je dus in één handeling de boot zowel schoonmaakt als beschermt. Breng de Reflex polish aan met de meegeleverde zwarte applicatiespons en poets deze uit met de gele microvezeldoek. Tot slot bevat dit pakket de UV15 was. Dit is een vloeibare was die vervolgens hard wordt en de boot langdurig beschermt. Zorg dus dat de boot eerst is gepoetst voordat u de was aanbrengt met de meegeleverde blauwe applicatiespons. Na ongeveer 30 minuten uitharden brengt u de boot tenslotte op hoogglans met de roze microvezeldoek.
Dit pakket biedt dus alles om uw boot op professionele wijze te poetsen en langdurig te beschermen. En dat alles nu voor maar € 129,90!


Boot interieurpakket met gratis emmer

Tot slot een compleet pakket om het interieur van uw boot te reinigen. Voor het glas en plexiglas op uw boot biedt dit pakket de Yachtec Crystal Glass, die deze oppervlakken streeploos reinigt. Hiernaast bevat het pakket de Interior Dressing: een lotion dat het boot interieur zowel reinigt als beschermt tegen de zon. Voor eventuele (vet)vlekken op de bekleding van uw boot bieden wij tot slot de Interior Cleaner. Dit is een geconcentreerde reiniger voor het reinigen van bekleding, maar ook hout, metaal en geverfde oppervlakken binnen het interieur van de boot. Poets ook zeker uw bekleding met de Magic Foam sponzen, die sky, leer en kunststof schoonmaken als magie!. Tot slot komt dit pakket met drie gele microvezeldoeken, speciaal voor het verwijderen van stof en vuil in de kajuit.

Meer van onze producten bekijken?

Kies uit de 5 onderstaande categorieën voor al onze professionele reinigingsproducten voor uw boot. Levertijd van alle producten: Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis


Meer informatie?

Meer informatie over het reinigen en wassen van een polyester, gelcoat of metalen sloep, motorboot of jacht?

Doe de quiz

Weten welk product het best aansluit bij uw probleem? Na 5 korte vragen, weet u het!

Start de quiz

Over ons

De  blogs zijn geschreven door Marcel van Straalen, bootliefhebber en site eigenaar van NuWatersport.nl

Meer over ons