Boot schoonmaken en poetsen - Combinatiepakket

Boot schoonmaken en poetsen - Combinatiepakket

Dit product bestellen

 • Effectieve reinigers
 • Professioneel polijstmiddel en boot wax
 • Eenvoudig en veilig in gebruik
 • Nederlandse kwaliteit

 • Dit pakket omvat:
  Yachtec Heavy Gloss Renovator (1ltr) ● Yachtec UV15-Wax (1ltr) ● Yachtec Allround Cleaner (1ltr) ● Yachtec Acid Wash (1ltr) ● UV-15 Wax applicatie spons (1x) ● Gele microvezeldoek voor het verwijderen van polijstresten (1x) ● Roze microvezeldoek voor het uitpoetsen van bootwax (1x) ● Vinyl spons (1x) ● 3 Magic Foam sponzen (1x) ● Krasvrijze schuurspons (1x)

  Totaal en bestellen

  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie
  • Vragen? Mail ons
  • Wij verzenden naar Nederland, België met PostNL
  • Veilig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, MisterCash
  • Een betrouwbare levering door ons lidmaatschap van Webshop Keurmerk
  • Exact volgens afspraak en met Track & Trace informatie

  Omschrijving

  Over het Boot schoonmaken en poetsen - Combinatiepakket

  Dit combinatiepakket bestaat naast de Yachtec Acid Wash en de Yachtec Allround Cleaner, ook uit de Heavy Gloss Renovator en de UV15-wax met bijbehorende microvezel uitpoetsdoeken,inpoets sponzen, magic foam en vliegensponzen. Een mooi compleet pakket met veel voordeel!

   

  Het Boot schoonmaken en poetsen Combinatiepakket is speciaal door ons samengesteld om u direct op weg te helpen bij zowel het wassen als het poetsen van uw boot. Gebruik voor het wassen van uw boot de Yachtec Acid Wash en de Allround Cleaner en werk deze in met de krasvrije schuurspons en Magic Foam sponzen.

   

  Na het reinigen van de boot kunt u de boot polijsten met behulp van de Yachtec Heavy Gloss Renovator en het resultaat beschermen door de Yachtec UV15 aan te brengen met de bijbehorende applicatiespons. Gebruik de microvezeldoeken voor het verwijderen van polijstresten. 

  Laat u overtuigen door de verbluffende resultaten van deze producten!

   

  Over de producten in dit pakket

  Yachtec Acid Wash

  De Yachtec Acid Wash is een krachtige zure reiniger voor het verwijderen van de bruin – gele aanslag op het onderwaterschip van uw boot. Breng het product aan met de krasvrije schuurspons of een van de Magic Foam sponzen.

   
  Yachtec Allround Cleaner

  De Yachtec Allround Cleaner is een geconcentreerde boot reiniger voor het verwijderen van algen, vuil, olie en vet van polyester, metaal en geschilderde oppervlakken. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van groene aanslag, lekstrepen, roet en zoutaanslag. Breng de Allround Cleaner aan met de Magic Foam spons.

   
  Yachtec Heavy Gloss Renovator

  Na het wassen van uw boot gebruikt u de Yachtec Heavy Gloss Renovator als een sterk polijstmiddel voor uw boot. Dit product verwijdert diepe krassen, kalkaanslag, oxidatie en verkleuring op polyester en gelakte oppervlakken en is aan te brengen door middel van de meegeleverde zwarte applicatiespons in dit pakket.

   
  Yachtec UV15 Wax

  De Yachtec UV15 is een pure dunne was die een harde laag achter laat voor een langdurige bescherming van uw boot. De Yachtec UV15 Wax is zeer geschikt voor polyester, gelcoat en gelakte oppervlakken. Breng dit product aan met de bijbehorende blauwe applicatiespons en laat het 30 minuten uitharden, om het vervolgens uit te poetsen met de roze microvezeldoek.

   
  Accessoires

  Alle doeken en sponzen die nodig zijn voor het aanbrengen van de geleverde producten zitten in dit pakket.

   

  Voor het wassen van uw boot ontvangt u de Magic Foam spons: een wonderspons, die eenvoudig is in gebruik maar (zeker in combinatie met de Allround Cleaner) ongekende resultaten geeft op o.a. stootrubbers en kunststof.

  Hiernaast bieden wij u de Vlieda schuurspons; een krasvrije spons bij gebruik;op gelcoat, polyester en andere gelakte (boot) oppervlakken.

   

  Voor het poetsen van uw boot ontvangt u een blauwe applicatiespons om de UV15 bootwax gelijkmatig aan te brengen. Hiernaast ontvangt u de zwarte applicatiespons met fijne celstructuur die uitermate geschikt is voor het aanbrengen van de Heavy Gloss.Renovator. Door het gebruiken van deze applicatiesponzen, verbuikt u minder product. 

  Poets de UV15 wax en de Heavy Gloss uit met respectievelijk de gele en roze microvezeldoek. Beide microvezeldoeken zijn wasbaar, waardoor deze nog langer meegaan. 

  Eigenschappen

  Normale levertijd1 werkdag(en)
  Leverdatum23-02-2019

  ProductcodeY805-04

  ProductgroepBoot reiniging - Reinigingspakketten
  Boot onderhoudWassen
  Polijsten
  Reinigen
  Waxen
  ToepassingsgebiedBovendek
  Romp
  Onderwaterschip
  Soort vervuilingGele vaaraanslag
  Insecten, spinnen en vogels
  Zwarte strepen
  Schimmels
  Verwering
  Kalkaanslag
  Groene aanslag
  Inhoud1 ltr