Veilig en eenvoudig betalen bij Nuwatersport

Betalen met iDEAL

Een elektronische betaling via internet kunt u vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Als u internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunt u uw bestelling via onze site op een veilige manier elektronisch betalen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. De betaling wordt vrijwel direct verwerkt.

Betalen met PayPal

Met PayPal betaalt u snel en eenvoudig online via uw PayPal account. PayPal kunt u gebruiken om producten in de webwinkel van Nuwatersport.nl te kopen. Tijdens het online winkelen worden uw gegevens door PayPal beschermd.

Let op: het bedrag wordt direct van uw PayPal account afgeboekt, ongeacht een eventueel langere levertijd van uw bestelling.

Betalen met Creditcard via PayPal

Betalen kan nu ook via PayPal. Hiervoor heeft u geen PayPal account nodig. U kiest er voor om als gast de betaling te verrichten.

Via onze beveiligde SSL procedure kunt u veilig uw creditcardgegevens invoeren. Vervolgens zorgen wij, in samenwerking met uw creditcardorganisatie (VISA en  MasterCard), voor een correcte afhandeling van de transactie. Op het moment dat wij uw bestelling verzenden, wordt de creditcard belast met het door u aan ons verschuldigde bedrag.

Betalen met Bancontact/Mister Cash

Op Nuwatersport.nl kunt u online betalen met Mister Cash. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software hoeft te installeren.

Online betalen met Bancontact/Mister Cash is momenteel mogelijk via Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.

Bij online betalingen met uw Bancontact/Mister Cash card, is het van belang dat u het nummer en de vervaldatum van de kaart kent. Deze informatie wordt nog niet standaard op alle kaarten vermeld, maar het is altijd mogelijk deze online aan te vragen via de website van uw eigen bank.